Reiki


Reiki bij Praktijk Holistica

Reiki is een holistisch vorm van genezing en met regelmatige contact, brengt Reiki de fysische, emotionele, spirituele en esoterische lichamen van de ontvanger in balans.  De activeren van Reiki energie brengt een gevoel van diep ontspanning terwijl het de chakra-systeem activeren, balanceren en bekrachtigen waardoor het een omgeving creëert waarbinnen het lichaam, geest en ziel zichzelf kunnen genezen.  Daarnaast help Reiki met het voorkomen en genezen van ziekten en aandoeningen doordat het op het lichaam en geest werken waardoor het de eigen natuurlijke helende vermogens van de persoon die Reiki ontvangen stimuleren. De geblokkeerde emotionele en fysieke elementen die leiden tot ziekten en aandoeningen worden daardoor gewist. 

 

De hoogste doel van Reiki is genezing. Reiki is onschadelijk en kunt alleen positieve resultaten en genezen brengen. Reiki is een natuurlijke vorm van genezing en brengt evenwicht in innerlijke biologische en fysiologische systemen.  Reiki brengt ook een diep gevoel van ontspanning gedurende een sessie met een enorme boost in energie daarna. Al kom Reiki vanuit Oosterse geloofssystemen is Reiki niet religieus van aard of verbonden aan enige vorm van geloof.

 

Reiki bewerkstellig een aantal positieve geestelijke, emotionele en lichamelijk ervaringen en veranderingen binnen de persoon die een Reikibehandeling ontvangt.  Reiki activeren, bekrachtigen en balanceren van de chakra systeem en lost energieblokkades op waardoor de trillingsfrequentie van het lichaam verhoogt. Daarnaast genees Reiki emotionele wonden en helpt om negatieve conditionering en gedrag te veranderen alsook om de symptomen van stress, angst en depressie te verminderen. Reiki verlicht ook pijn, ontgift het lichaam van toxines, versnelt de natuurlijke genezing van wonden en ruimt chronische problemen geleidelijk op. Kortom, Reiki verbetert de gezondheid en helpt het voorkomen van ziekte door op een holistisch niveau te werken en het lichaam de kans geven om zichzelf te genezen.

  

Reiki bij Praktijk Holistica

Reiki is een Japanse energetische genezingsmethoden die gebruik maakt van een niet-fysieke en alomtegenwoordige energie die levensenergie aan elk levend organisme geeft. Voor vele duizenden jaren waren we bewust van, en bekend met, deze energie. Alle levende wezens zijn hierbij aangesloten. De Reiki therapeut dient als een type van kanaal voor deze levensenergie en bewerkstellig een verbinding tussen Reiki energie en de cliënt. 

  

Gedurende een Reiki therapiesessie licht de cliënt, ten volle gekleed, op een massage bed terwijl de Reiki therapeut door middel van hand posities energetische blokkades verwijder en energie vloei herstellen. Aanraking is zacht en licht en is niet hetzelfde als een massage, reflexologie, of andere vormen van fysieke manipulatie.  Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten. 

 

Reiki therapie wordt vaak bij de volgende type aandoeningen gebruikt:

 

     ~ Algemene Welzijn d.m.v. Activeren & Balanceren van Energie Centra

     ~ Immuunsysteem Versterking & Genezing

     ~ Vitaliteit

     ~ Spirituele Groei

     ~ Mindfulness

     ~ Trauma & Rouw Verwerking

     ~ Stress, Overspannenheid & Burn-out

 


Book an appointment with Praktijk Holistica using SetMore