Regressietherapie


Regressietherapie bij Praktijk Holistica

Regressie is het ontdekken en herbeleven van eerdere ervaringen dat de huidige klachten en aandoeningen hebben veroorzaakt. Deze vergeten ervaringen bevatten soms emotionele wonden die nooit geheeld waren of herhalende, halfbewuste overtuigingen die constant in de onderbewuste geactiveerd zijn. Dergelijke programma's, of te wel 'karaktereigenschappen', kunnen alleen veranderen als we begrijpen hoe ze werden veroorzaakt en waarom wij aan hen blijven vasthouden.

 

In Regressietherapie in al zijn vormen, worden herbeleven gebruiken om niet alleen vergeten, genegeerde of onderdrukte ervaringen, emoties en gebeurtenissen op te roepen en te verwerken, maar ook om positieve gevoelens, sluimerende talenten en innerlijke hulpbronnen te (re)activeren. Daardoor krijg de persoon inzicht in hoe huidige emoties, gedachten en percepties hun wortels in ervaringen vanuit het verleden hebben gekregen. De oorsprong van ongewenste gedachten, percepties en emoties kunnen op dit manier ontdekt en verwerkt worden.  Cliënten vinden vaak hun problemen terug naar trauma’s van vroeger of vanuit hun kindertijd.  Sommige kunnen zelfs hun geboorte of de prenatale tijd in de baarmoeder ervaren terwijl anderen vorige levens herroepen of de invloed van overleden familieleden ervaren.  Spirituele ervaringen zijn ook niet ongewoon. 

 

Negatieve en schadelijke ervaringen uit het verleden, of vanuit recente gebeurtenissen, jeugdtrauma of zelfs traumatische gebeurtenissen uit vorige levens, kunnen leiden tot emotionele stress en angst.  Door regressietherapie kunnen emotionele letsels, trauma’s en negatieve ervaringen vanuit het verleden, die stress en angst veroorzaken, verwerkt en verwijderd worden.  

 

Regressietherapie wordt vaak bij de volgende type aandoeningen gebruikt:

 

 

     ~ Angst

     ~ Trauma & Rouw Verwerking

     ~ Spirituele Groei

     ~ Mindfulness

     ~ Gebrek aan Zelfvertrouwen 

     ~ Verkennen van Vorige Levens  

  


Binnen Praktijk Holistica specialiseren we in de volgende technieken:

 

     Regressie

     ~ Past-life regressie

     ~ Innerlijke kind werk

 

Sommige mensen vinden dat slechts een regressietherapie sessie voldoende is, terwijl anderen meerdere sessies kunnen benodigd.

 


Book an appointment with Praktijk Holistica using SetMore