Liesbeth Haijtink

Op de valreep van de eeuwwisseling heb ik mij gerealiseerd dat het allemaal anders zou kunnen zijn dan ik dacht. Na een carrière in de communicatie- en ontwerpwereld en een persoonlijke zoektocht van een half jaar in India begon ik in 2000 de opleiding cranio sacraal therapie in Antwerpen.

In de loop der jaren heb ik mij ook geschoold in (Maya)Astrologie en Rebirthing, Meditatie-Yoga-Mindfulness, en Somato Emotional Release. Ik ben laat moeder geworden van 2 kinderen. De eerste kinderjaren hebben wij met het gezin in Guatemala doorgebracht. Daar heeft een ieder van het gezin nog hele goede herinneringen aan. Het was een leven in grote vrijheid en in de natuur samen met de inheemse bevolking. Nu de kinderen hun eigen gang gaan voel ik mij weer geroepen om al mijn kennis en ervaring te delen, waarbij mijn innerlijke weten jou verder kan helpen.

Kinderen weten meer dan jij en ik bij elkaar

Ik vind het een eer om hen te ondersteunen. De hoogsensitiviteit van de kinderen van nu is voor mij de drive als volwassene te zoeken naar mogelijkheden om hen adequaat te kunnen begeleiden.