Investering Bekijk ook onze Aanbiedingen & Acties!


 

Transpersoonlijke Therapie, Hypnotherapie & Regressietherapie Behandelingen

De intakegesprek kost € 60,00 waarna er een uniek behandelingsplan specifiek voor jou opgemaakt wordt vanuit één en/of diverse elementen van de behandelingen & therapieën die hier gevonden kunnen worden. Ga je vervolgens een behandelingstraject bij mij volgen dan is het intakegesprek gratis. Daarna is het eerst consult € 100,00 met elke daaropvolgende consult € 60,00 per behandeling. Het eerst consult duurt gemiddeld 1.5 uur met de daaropvolgende consulten een gemiddeld van 45 minuten tot 1 uur.

 

Reiki

Reikibehandelingen uitsluitende enige ander behandelingen, beloop € 35,00 per behandeling. Een behandeling duurt ongeveer 30-45 minuten. 

 


 

 

Stoppen met Roken

 

Omdat er één uniek behandelingsplan die specifiek ontworpen voor jouw en jouw behoeftes nodig is om te stoppen met roken, is er een eenmalige investering van € 300,00. De behandelingspakket is insluitend een intakegesprek, een cognitieve hypnotherapie behandeling en een gratis opvolg behandeling (indien nodig en binnen 30 dagen van de behandeling). Voor meer informatie over de werkwijzen, kan je meer hier meer lezen over stoppen met roken. In het geval dat je besloten om niet met de behandeling door te gaan, zal € 60,00 voor de kosten van een intakegesprek in rekening gebracht worden. 

  

 *** In het geval van een thuisbezoek wordt reiskosten (in overleg) bijberekend ***

 

Omdat ik graag mijn energie wil steken in wat belangrijk is, het helpen van mensen en niet te veel in onnodige administratie, verzoek ik u vriendelijk om de consulten vooraf te betalen op bankrekening: NL25 RABO 0163 3241 31 t.n.v. L. Boshoff, of betaal gepast en contant op de dag van de afspraak.  Afspraken kunnen geannuleerd worden tot 48 uur voordat de afspraak gepland was door of te bellen op 0598-37 16 69, te mailen op info@praktijkholistica.nl of de contactformulier in te vullen. Daarna ben ik helaas genoodzaakt om een consult in rekening te brengen.