Algemene Voorwaarden


Het is het doel van Praktijk Holistica, gevestigd te Hamrikkerweg 80, 9943PC, Nieuwe Scheemda, om de best mogelijke service te bieden aan alle cliënten, en cliënten zo duidelijk mogelijk te informeren. Om deze doelen te bereiken, is het nodig enkele algemene voorwaarden te stellen bij het boeken van een sessie.

 

Verbintenis van inzet

Ik verbind mij ertoe al mijn kennis en ervaring te gebruiken om u zo goed mogelijk te helpen voor het gestelde probleem. Op dezelfde manier verwacht ik inzet van u. Of de behandelingen lukten hangt van uzelf af — als u mijn instructies precies opvolgt, gaat u gegarandeerd in hypnose. Gebeurt dat niet, bijvoorbeeld omdat u moeite heeft om zich te “laten gaan”, dan stoppen we meteen en hoeft u niet de hele sessie te betalen, maar slechts €40,00 voor mijn tijd en moeite.

 

Sessieduur

De prijzen zijn per sessie, niet per uur. De meeste sessies nemen 45 tot 90 minuten in beslag.

 

Betaling

Omdat ik graag mijn energie wil steken in wat belangrijk is, het helpen van mensen en niet te veel in onnodige administratie, verzoek ik u vriendelijk om de consulten vooraf te betalen op bankrekening: NL25 RABO 0163 3241 31 t.n.v. L. Boshoff, of betaal gepast en contant op de dag van de afspraak.

 

Afspraak verplaatsen

Wanneer u een afspraak verplaatst ten minste 48 uur op voorhand, is dit geheel kosteloos. Wanneer u een afspraak verplaatst binnen de 48 uur voorafgaand op die afspraak, gaat het eigenlijk om een annulering + een nieuwe afspraak. Dit is omdat het op zo’n korte termijn zo goed als onmogelijk is om het vrijgekomen uur nog door te geven aan iemand anders.

 

Afspraak annuleren

Wanneer u een afspraak annuleert ten minste 48 uur op voorhand, is dit geheel kosteloos. Wanneer u een afspraak annuleert binnen de 48 uur voorafgaand op de afspraak, wordt de gehele sessie in rekening gebracht en dient dus betaald te worden. Dit is omdat het op zo’n korte termijn zo goed als onmogelijk is om het vrijgekomen uur nog door te geven aan iemand anders.

 

Een afspraak kan u zowel telefonisch annuleren (kan ook door voicemail in te spreken of berichtje te sturen) als via e-mail info@praktijkholistica.nl of per contact formulier http://praktijkholistica.com/contact/

 

Niet komen opdagen/afwezig op eerste afspraak

Wie op een eerste afspraak voor een bepaalde behandeling niet komt opdagen zonder verwittiging krijgt géén nieuwe afspraak. Er wordt dan daarvan uitgegaan dat de nodige inzet en motivatie door de cliënt ontbreken. De volledige sessie wordt dan in rekening gebracht.

 

Geen medische diensten

Transpersoonlijke- en Hypnotherapeut Lieze Boshoff is geen arts, psychiater, ggz psycholoog of diëtist. Zij stelt dus geen medische diagnoses, schrijft geen geneesmiddelen voor en levert geen medische diensten of voedingsadviezen. Alle therapieën zijn daarentegen gebaseerd op in het métier van de hypnotherapie, transpersoonlijke therapie en/of reiki therapie bekende, gedocumenteerde en aanvaarde methodes.

 

Garantie

Geen enkele therapie biedt garanties. Niet iedereen reageert op dezelfde manier op therapie, net zomin als op medicijnen. Geen enkele therapeut is dus in de mogelijkheid om het eindresultaat te garanderen: geen enkele arts, psychiater, psycholoog, psychotherapeut of hypnotherapeut kan een garantie geven. De cliënt voorspiegelen dat resultaten gegarandeerd zijn, zou dus niet alleen onjuist zijn, maar ook onethisch. Wij kunnen enkel garanderen dat we ons uiterste best doen om de cliënt te helpen. Een deel van het werk ligt ook bij de cliënt zelf.

 

Betwisting

Praktijk Holistica halen schitterende resultaten, toch is het raadzaam om ook een betwistingsclausule in de Algemene Voorwaarden te voorzien.

 

In een geval van betwisting, d.w.z. ontevredenheid van u, de cliënt, over de gebruikte methoden (of resultaten, zie punt hierboven), is verhaal niet mogelijk. Immers, enige therapie is een samenwerking tussen de cliënt en de therapeut. Het is dus duidelijk dat het resultaat óók erg afhankelijk is van de motivatie én de toewijding én de inspanning van u, als cliënt. Ook al doen ik mijn werk correct, en geven ik de juiste suggesties, kan er enkel van een goed resultaat gesproken worden als u deze suggesties ook aanvaardt en ter harte neemt.

 

Zou er toch een geval van ontevredenheid en betwisting zijn, dan kunnen we alle gegeven suggesties weer wegnemen. Holistische vormen van therapie soos aangeboden door Praktijk Holistica is een mentaal proces, en we kunnen alle gegeven input dus ook weer ongedaan maken. In geen geval kan er sprake zijn van enige schade, en dus ook niet van schadevergoeding of terugbetaling.

 

Het maken van een afspraak betekent de automatische aanvaarding van deze Algemene Voorwaarden.

 


Beneden kunnen de documenten: cliënten gegevens, behandelingsovereenkomst en algemene voorwaarden, gedownload worden. Houd er alstublieft mee rekening dat GEEN behandelingen (uitsluitend de intakegesprek) gedaan zullen worden zonder de volledig ingevulde en ondertekende kopieën van al drie deze documenten.

Download
Cliënten Gegevens
Cliënten Gegevens.pdf
Adobe Acrobat document 232.4 KB
Download
Behandelingsovereenkomst
Behandelingsovereenkomst.pdf
Adobe Acrobat document 234.8 KB
Download
Algemene Voorwaarden
Algemene Voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 243.2 KB